Παναθηναϊκός: Αν δεχθεί μείωση τον κρατάς με…χίλια!

Παναθηναϊκός: Η... λεπτομέρεια στα πράσινα αποδυτήρια φέτος!

Εμείς αν ήμασταν στη θέση του Γιάννη Αλαφούζου θα εξαντλούσαμε κάθε πιθανότητα παραμονής του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Είδαμε φέτος ένα ποδοσφαιριστή που έκανε την διαφορά, με κύρια στοιχεία την τεχνική κατάρτιση, τη γνώση που απέκτησε μέρα με τη μέρα στο Κορωπί για τη νέα θέση που κλήθηκε να καλύψει (αυτή του κεντρικού χαφ), την ποιότητα, την γρήγορη σκέψη του για δημιουργία.

Πολλοί λένε ότι δύσκολα θα κάνει τόσο καλή σεζόν και του χρόνου. Βαδίζει στα 32, το καλεντάρι θα γεμίσει, αλλά το επιχείρημα είναι βιαστικό. Άλλωστε για κανένα αθλητή δεν υπάρχει βεβαιότητα προσφοράς, πληρώνεις προοπτική και ταλέντο.

Άμα ήταν έτσι η Παρί δεν θα πρόσφερε βασιλική αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Κίλιαν Εμπαπέ που ακόμα δεν την έχει βοηθήσει να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ!

Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να μειώσει τις αποδοχές του Αργεντινού για να τον κρατήσει μπορεί να τον πείσει ότι το κάνει για πρακτικούς λόγους ισορροπιών κι όχι γιατί δεν πιστεύει στην αξία του.

Από εκεί και πέρα η τελική απόφαση ανήκει στον Λούκας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News