Παναθηναϊκός: Αμυντική ισορροπία με τους βασικούς του!

Παναθηναϊκός: Τα καμπανάκια στην άμυνα - Άμεση βελτίωση

Ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Αντράζ Σπόραρ και η άμυνα της ομάδας είχε εξαιρετική εικόνα συνολικά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για 61′ αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο με τη βασική του άμυνα. Η μόνη αλλαγή που υπήρξε σε σχέση με τα επίσημα παιχνίδα πρωταθλήματος ήταν ο τερματοφύλακας, καθώς ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μπήκε ως αλλαγή.

Πιο αναλυτικά ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς με τους Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Η συγκεκριμένη αμυντική γραμμή έμεινε μαζί στο γήπεδο για 61 λεπτά κι έδειξε την εικόνα που έχουμε συνηθίσει από τους πράσινους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Δηλαδή μια ομάδα σταθερή που δέχεται δύσκολα φάσεις και ακόμα πιο δύσκολα παραβιάζεται η εστία της. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε, για να φτάσει στο εντυπωσιακό 12-1-0 δε θα μπορούσε να έχει διαφορετική άμυνα. Οι πράσινοι σε 13 ματς διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στη Super League με παθητικό μόλις 4 γκολ.

Στόχος είναι αυτό να συνεχιστεί και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, για να μπορέσουν οι πράσινοι να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό που δεν είναι άλλος από την κορυφή στις εγχώριες διοργανώσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News