Αμόκ στον κόσμο μετά το πρωτάθλημα - Πόσα τα νέα μέλη

Χαμός στη Λεωφόρο με την άφιξη των Πρωταθλητών (vid)

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ από τον Παναθηναϊκό έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο του τριφυλλιού. Από την 1η Ιουλίου έως και τις 14, έχουν γραφτεί 884 νέα μέλη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τους «αιώνια πιστούς» οπαδούς της ομάδας για την συγκινητική έμπρακτη στήριξη που δείχνουν από τις αρχές του μήνα και τους καλεί να συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της ομάδας με ανανεώσεις των συνδρομών τους και νέες εγγραφές.

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στην κορυφή του βόλεϊ στους άνδρες χάρη στη διοίκηση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πλέον καλείται να βασιστεί στις δυνάμεις του και στην βάση του, που δεν είναι άλλη από τον κόσμο του.

Από την αρχή του Ιουλίου, στη νέα μεταβατική περίοδο, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν ότι αγαπάνε την ομάδα και στέκονται ενεργά μαζί της και την επόμενη ημέρα.

Στο χρονικό διάστημα 1 Ιουλίου-14 Ιουλίου και έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του βόλεϊ στους άνδρες έχουν γίνει 884 νέες εγγραφές και 810 ανανεώσεις συνδρομής μελών.

Ο Σύλλογος βασίζεται πλέον σε μεγάλο βαθμό στους οπαδούς του και είναι κομβικής σημασίας οι νέες εγγραφές καθώς και οι ανανεώσεις που θα γίνονται».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News