Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου κανάλι ώρα

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου κανάλι ώρα: Επιστροφή στις επιτυχίες αναζητάει ο Παναθηναϊκό έπειτα από το σοκαριστικό αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας.

Το κλίμα στο «τριφύλλι» είναι βαρύ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως θα υπάρξουν λύσεις στα συμβόλαια, εάν γίνει πάλι κάποια εκτός προγράμματος ήττα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζιμέρ Φριντέτ για την αποψινή αναμέτρηση. Τη θέση του στην 12άδα αναμένεται να καλύψει εκτός απροόπτου ο Ρίον Μπράουν.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Πουκλ. Στο πλαίσιο της αναμέτρησης με το γερμανικό σύλλογο θα τιμηθεί από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο μεγάλος Κριστόφ Βαζέχα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 21:00.

Η πιθανή δωδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Καλάθης, Ράις, Παππάς, Τζόνσον, Μπράουν, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Τόμας, Μπέντιλ, Βουγιούκας, Ουάιλι, Παπαγιάννης

Οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη:

-τα δυνατά στοιχεία της Άλμπα Βερολίνου: «Η Άλμπα είναι καλή στο transition και παίρνει πολλά τρίποντα, έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το κομμάτι αυτό πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και έχει αρκετά ελεύθερο παιχνίδι. Αυτά είναι τα πιο σοβαρά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι απλά plays που ξέρεις πως τα παίζουν. Είναι μια ομάδα που μοιράζει τον χρόνο, είναι νεανική, έχει ενέργεια, αλλά έχει απειρία».

-τον προπονητή της γερμανικής ομάδας, Αΐτο Ρενέσες: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα βασικά, έχει φτιάξει πολλές ομάδες. Η διαχρονικότητά του τα λέει όλα».

-το πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά από τον αποκλεισμό στο κύπελλο: «Η μόνη αντίδραση είναι να κερδίσεις το παιχνίδι. Άλλη αντίδραση δεν μπορεί να υπάρξει. Κληθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε 35 ώρες, δεν ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τα αντιμετωπίζουν αυτά, να μην έχουν συναισθήματα έντονα, χαράς η λύπης. Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς».

-την κριτική που υπάρχει προς το πρόσωπό του: «Όταν χάνουμε ή όταν δεν παίζουμε καλά, είναι λογικό, είναι μέρος της δουλειάς. Το παράδοξο είναι όταν κερδίζουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News