Παναθηναϊκός: Άλλαξέ το!

Εκτόξευσε «βόμβες» ο Μπόλονι κατά Κλάντενμπεργκ: «Θα φέρει διαιτητές και από τη Μογγολία!»

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία των πλέι-οφ, αναγκαστικά στα παιχνίδια με Τρίπολη, ΑΕΚ θα ρισκάρει (;) παίζοντας πιο επιθετικά.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι κι όποιος θέλει το καταλαβαίνει. Στόπερ που δεν κάνουν λάθη, βγαίνουν πρώτα στην μπάλα, καθαρίζουν στα ένας εναντίον ενός χωρίς βοήθειες κλπ. δεν υπάρχουν πολλά. Σέντερ μπακ που να σου επιτρέπουν να στρατοπεδεύεις με πέντε παίκτες μέσα κι έξω από την αντίπαλη περιοχή δεν μπορεί να βρει ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια άμυνα που έχει αδυναμίες την προστατεύεις κι όχι απλά μόνο με τον καλό Αλεξανδρόπουλο που ποτέ δε καταλάβαμε γιατί δεν ξεκίνησε στην Τούμπα.

Την καλύπτεις κρατώντας γενικά τους μέσους πίσω, όπως έκανες κατά κόρον στο νικηφόρο σου ξεκίνημα μέσα στο 2021.

Ο Μπόλονι βλέποντας τι μπορούσαν να πάθουν τα μπακ του στο ανοιχτό γήπεδο, τράβηξε την ομάδα πίσω, ώστε οι στόπερ του να μην δέχονται επιθέσεις κατά κύματα.

Σήμερα που δεν έχει τον Κουρμπέλη, με τον Μαουρίσιο χωρίς προετοιμασία και τον Σανκαρέ ανέτοιμο να βγάλει 90λεπτο μπορούμε να καταλάβουμε την συντηρητική του προσέγγιση στους αγώνες, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα επιβάλλεται να επιτεθεί αφού πάση θυσία χρειάζεται νίκες στο γήπεδό του για να εξακολουθεί να ελπίζει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News