Παναθηναϊκός: Άλλαξε σε όλα τα επίπεδα και αντεπιτίθεται!

«Ένταση» με Nova μετά το ματς με την Μπάγερν

Ριζικές αλλαγές έγιναν στον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα, πράγμα που συμβαίνει πως οι πράσινοι ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους εντός και εκτός παρκέ.

Σύμφωνα με το Slam Dunk, το Τριφύλλι προσδοκά κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν, δίχως χρηματοδότη και με την πολιτική έσοδα – έξοδα. Για αυτόν τον λόγο, έχουν προχωρήσει σε κινήσεις για την ενίσχυση σε πόστα στα ενδότερα του συλλόγου.

Ήρθε νέος γενικός διευθυντής, νέος φυσιοθεραπευτής, άλλαξε ο προπονητής, άλλαξε ο βοηθός προπονητή, άλλαξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, εγκαταστάθηκαν νέα υπερσύγχρονα γραφεία στο ΟΑΚΑ, εγκαινιάστηκε νέα αίθουσα για video.

Μπορεί ο κόσμος να ενδιαφέρεται μονάχα για τις μεταγραφές, αλλά το «πιπέρι» βρίσκεται στις… πίσω θέσεις. Η διοίκηση των Τριαντόπουλο, Αλβέρτη και Διαμαντίδη έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα της οργάνωσης, που σημαίνει το παν, για να μπουν γερές βάσεις ενόψει της νέας δύσκολης σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News