Παναθηναϊκός: Αλλαγή προς το χειρότερο μετά τον Ολυμπιακό!

Βαθμολογία: «Γκρεμίστηκε» από την κορυφή ο Παναθηναϊκός

Σαφώς κι ο Παναθηναϊκός αυτή την εποχή έχει πολλά προβλήματα που δεν επιτρέπουν στάλα αισιοδοξίας.

Η κατάσταση Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σποράρ σωματικά -και κατ’ επέκταση αγωνιστικά- είναι κακή.

Έχουν χάσει το agressiveness τους στα ψηλά μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή, είναι μακριά από τις φάσεις, τα γκολ, τις προσπάθειες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Για τους συγκεκριμένους (όσο κι αν τα ακούνε …χοντρά αυτές τις μέρες από τον αγανακτισμένο κόσμο) εμείς πιστεύουμε ότι θα ανακάμψουν.

Το πότε είναι το θέμα. Κατά τα άλλα, όλοι τους είναι έμπειροι, εγωιστές, κυρίως όμως παραμένουν καλοί παίκτες παρά την κάθετη πτώση της απόδοσής τους.

Με τους συγκεκριμένους παρόντες-απόντες από τα ματς, είναι φυσικό να έχει μειωθεί σημαντικά η γκάμα των επιλογών στις επιθετικογενείς lineups.

Ο κόσμος είναι στα …κάγκελα με όσα βλέπει από το τέλος Δεκέμβρη, εκεί που όλα πήγαιναν τέλεια, το φύλλο γύρισε κι η ομάδα πια δεν βλέπεται.

Πάντως το ρόστερ συγκεντρώνει στοιχεία που μπορούν να βάλουν το τριφύλλι ξανά σε πορεία διεκδικητή, όμως η κατάσταση που βιώνει η ομάδα μετά το ντέρμπι με τους λιμανίσιους έχει αλλάξει τα πάντα προς το χειρότερο. Χωρίς αμφιβολία!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News