Παναθηναϊκός: Αλλαγές στην ενδεκάδα με Αστέρα - Η πιθανή έκπληξη

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη - Η ατάκα για την... ηρεμία του

Με αλλαγές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Λάσλο Μπόλονι έχει στο μυαλό του και το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Οι Χατζηγιοβάνης, Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος «χτυπούν» την πόρτα της βασικής ενδεκάδας, παρά το γεγονός πως ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε μόνο τον πρώτο εκ των τριών στην προπόνηση.

Όπως διαβάσατε, ο Μπόλονι δοκίμασε επιθετική τριάδα με Χατζηγιοβάνη, Ενγκμπακοτό και Καρλίτος, Σανκαρέ, Νιάς και Μαουρίσιο στον άξονα και Πούγγουρα ως στόπερ, ωστόσο, το πλάνο του για το ματς με τους Αρκάδες ενδέχεται να διαφοροποιηθεί.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα ακολουθήσει μια πιο σίγουρη συνταγή με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, δίδυμο τους Σένκεφελντ και Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, ο Μολό στα δεξιά ο Χουανκάρ στα αριστερά, στο κέντρο οι Σανκαρέ, Νιάς και Μαουρίσιο και στην επίθεση οι Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Οι πράσινοι χρειάζονται υποχρεωτικά τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ελπίζουν μέχρι τέλους για την Ευρώπη.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News