Παναθηναϊκός: All in για παραμονή Χεζόνια - Το συμβόλαιο και η ρήτρα

«Πάρτι» οι Χεζόνια, Μπρέι, νίκη ο Παναθηναϊκός!

Μετά τις παραμονές των Νέντοβιτς και Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να κάνει το… κόλπο με την ανανέωση του Μάριο Χεζόνια.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει εισηγηθεί την παραμονή του Κροάτη και οι πράσινοι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμμαχος του τριφυλλιού είναι και ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος θα ήθελε να φοράει τα πράσινα και την επόμενη σεζόν, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Και αυτό διότι τα εμπλεκόμενα μέρη δεν είναι μόνο δύο, αλλά τρία… Ειδικότερα, εμπλέκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει θέση ρήτρα 400.000 ευρώ στον αθλητή.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει συμβόλαιο λίγο πάνω από εκατομμύριο, η ρήτρα με τη Μπαρτσελόνα είναι στα 400 χιλιάρικα. Αρα, με 1,5 εκατομμύριο στο σύνολο, μπορεί να τελειώσει η… δουλειά.

Ωστόσο, όπως αναφέραμε, η περίπτωση δεν είναι εύκολη και θα χρειαστεί υπομονή. Παρόλα αυτά οι προθέσεις του τριφυλλιού είναι ξεκάθαρες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News