Παναθηναικος - Αλμπα Βερολινου Live Streaming | Panathinaikos - Alba

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live streaming

Παναθηναικος – Αλμπα Βερολινου Live Streaming

Παναθηναικος – Αλμπα Βερολινου Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague (21:00). Ξεκάθαρος στόχος να επιστρέψει στις νίκες και να παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης.

Panathinaikos – Alba Live Streaming

Το «τριφύλλι» με 3 νίκες και 10 ήττες βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το ζητούμενο, μετά την συντριβή από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (97-77), είναι να επανεμφανίσει το καλό του πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση. Οι «πράσινοι» στη Ρωσία εμφάνισαν τις γνωστές αδυναμίες στην άμυνα, ενώ ήταν εκνευριστικά άστοχοι από τη γραμμή των τριών πόντων.

Μεγάλο «αγκάθι» για τον Δημήτρη Πρίφτη αποτελεί το νέο πρόβλημα που προέκυψε με τον τραυματισμό του Νέντοβιτς. Ο Σέρβος σκόρερ υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι της Τρίτης με το Λαύριο (102-83) και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Άλμπα. Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο ανησυχεί για την αγωνιστική ετοιμότητα τον Παπαπέτρου και Οκάρο Ουάιτ. Αμφότεροι μεσοβδόμαδα έχασαν αρκετές προπονήσεις λόγω ίωσης. Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Αλμπα Βερολινου Live Streaming

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θα θέλαμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και τη θέση μας στην EuroLeague. Δυστυχώς έχουμε κάποιες απώλειες που πρέπει να διαχειριστούμε. Δεν είναι εύκολο. Όμως θα το κάνουμε. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος περιμένει από τον Πέρι να ανεβάσει την απόδοσή του.   

Η Άλμπα Βερολίνου (14η στη βαθμολογία) έχει επίσης προβληματική εικόνα στην φετινή Euroleague. Tο ρεκόρ 5 νίκες-8 ήττες αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Πάντως, οι Γερμανοί δεν παραδίδουν εύκολα τα όπλα και σε περίπτωση που βρουν ρυθμό στο μακρινό σουτ, είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό συνέβη την περασμένη αγωνιστική όταν επικράτησαν στο Βερολίνο της Αρμάνι Μιλάνο με τους Λο και Έρικσον να είναι ασταμάτητοι.

Η πρόσφατη προϊστορία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άλμπα στο ΟΑΚΑ είναι μοιρασμένη. Οι «πράσινοι» πέρυσι τέτοια εποχή επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία (92-69), όμως τον Νοέμβριο του 2019 ηττήθηκαν στην παράταση με 105-106.

Παναθηναικος – Αλμπα Βερολινου Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΤΣΣΚΑ – Παναθηναικος

Παναθηναικος – Αλμπα Βερολινου Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News