ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ Live Streaming | ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – Αλ Τααβόν: Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς!

Μετά από αρκετές ημέρες δουλειάς στην προετοιμασία, ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι. Ξεκίνημα απέναντι στην Αλ Τααβόν από την Σαουδική Αραβία (21/7 – 19:00).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ Ζωντανά

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι του τριφυλλιού απέναντι στην Αλ Τααβόν. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για την εικόνα και τις πρώτες εντυπώσεις στην νέα τάξη πραγμάτων.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του έχουν δουλέψει πολύ. Αρχικά, στο Κορωπί και στην συνέχεια στην Ολλανδία. Εκεί όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Παναθηναϊκός. Ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί να περάσει μία φιλοσοφία με στρωτό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Στο φιλικό με τους Σαουδάραβες θα φανούν τα πρώτα δείγματα γραφής.Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ Φιλικό

Η Αλ Τααβόν, από την πλευρά της, κατέλαβε την 4η θέση στο τελευταίο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 είχε κατακτήσει το εγχώριο κύπελλο.

Το παιχνίδι θα γίνει στο Χορστ, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός. Ως συνήθως, τα βλέμματα συγκεντρώνονται στους «καινούργιους» κι αυτό αναμένεται με τους Πέρεθ και Κώτσιρα.

Οι πράσινοι θα δώσουν άλλα δύο ματς επί ολλανδικού εδάφους. Αυτά απέναντι στην Άλκμααρ στις 26 Ιουλίου και στην Φένλο 31 του μήνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live όλα τα φιλικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News