Παναθηναϊκός: Ακόμα και σταρ να μην προκύψει ας κάνει τα βασικά!

Παναθηναϊκός: Ξεπερνούν το εκατομμύριο οι απολαβές του Πρίφτη!

Ακόμα και βασικός πλέι-μέικερ από τα χαμηλότερα ράφια να προκύψει από το μεταγραφικό παζάρι τουλάχιστον αυτός θα δώσει τέλος στις επιπόλαιες επιθέσεις με πρώτο μέλημα το σουτ και όχι το σωστό διάβασμα της αντίπαλης άμυνας που πέρσι είδαμε από κάμποσα παιδιά τα οποία δυσκολεύονταν να συνηθίσουν το ρόλο τους κουμανταδόρου.

Θεωρητικά μιλώντας πάντα. Πέρσι τουλάχιστον με μια τρύπα στη θέση «1» σαν εκείνη του…όζοντος, πώς να μην καταφέρει ο κάθε …πικραμένος στην Ευρωλίγκα να κάνει τα αυτονόητα, να σε πιέσει στο κατέβασμα, να βγάλει την αδυναμία των πρασίνων σε αυτό τον τομέα και να πάρει τον έλεγχο του αγώνα;

Μπορεί σε κάποια ματς να πήρες πόντους στο transition από λάθη -κυρίως- του αντιπάλου (απόρροια και της καλής άμυνας στην περιφερειακή γραμμή κυρίως από Παπαπέτρου και Σαντ Ρος) αλλά το μυστικό των πρωταθλητών εδώ και χρόνια για να γίνουν τα αφεντικά του αγώνα ήταν το σωστό διάβασμα, το «χτύπημα» στα μις ματς που δημιουργούνταν στην άμυνα και η ηρεμία με την οποία έπαιζαν για χρόνια τη θέση Καλάθης, Διαμαντίδης, Σάρας.

Οι εποχές άλλαξαν, λεφτά για σταρ δεν περισσεύουν αλλά τουλάχιστον ας δοθούν τα ελάχιστα που μπορούν να διαθέσουν στην ΚΑΕ σε παίκτη που θα βλέπει γήπεδο και θα μπορεί να εκμεταλλεύεται τα προσόντα των συμπαικτών του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News