Παναθηναϊκός: Ακολουθεί το λιγότερο σημαντικό ματς από τα τρία με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Ακολουθεί το λιγότερο σημαντικό ματς από τα τρία με τον ΠΑΟΚ

Δεν θα δώσει… πρόκριση, ούτε θα προσφέρει τρεις βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός απλά καλείται την Τετάρτη να «σκοτώσει» τον χρόνο του στην Τούμπα (κι όχι να «σκοτωθεί») κόντρα στον ΠΑΟΚ και να μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση στην έδρα του.

Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο , όμως, ενδιαφέρει ζεστά τους «πράσινους», διότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τελικό και γιατί όχι και για νέα κούπα. Δεν περισσεύουν οι τίτλοι τα τελευταία χρόνια στο Κορωπί. Κι αν – στη χειρότερη – «στραβώσει» κάτι στο πρωτάθλημα, θα υπάρχει «κάβα» ένας τελικός τον Μάη για να μην τελειώσει μια τρομερή σεζόν άτιτλος ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να κάνει ένα καλό «διάβασμα» στον αντίπαλο, όπως έκανε και με την ΑΕΚ στην Αγια-Σοφιά. Να φέρει το ματς στα μέτρα του και να πάρει σκορ για… πρόκριση στη Λεωφόρο.




Το πρόγραμμα φέρνει τρία συνεχόμενα ματς με τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο από τα τρία, λοιπόν, δεν κρίνει τίποτα και τυχαίνει να είναι στην έδρα του αντιπάλου. Η Λεωφόρος θα δείξει το μέλλον σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το ντέρμπι της Κυριακής είναι αυτό που κερδίσει υποχρεωτικά ο Παναθηναϊκός κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, η ψυχολογία θα είναι εξαιρετικά ανεβασμένη και για το Κύπελλο.

Για να συμβεί αυτό, το Τριφύλλι θέλει ουσία και… εξοικονόμηση ενέργειας την ερχόμενη Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη. Το θετικό είναι πως η ομάδα κέρδισε στα Γιάννενα, ενώ παράλληλα, ξεκούρασε ορισμένες βασικές μονάδες, όπως τους Κώτσιρα – Σπόραρ (ο 2ος μπήκε στο β ημίχρονο), ενώ «φρέσκος» είναι και ο τιμωρημένος Τσέριν (δεν θα παίξει ο Κούρμπε την Κυριακή).




Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο στόχο το Κύπελλο Ελλάδος, ασχέτως κι αν λέγεται πως το πρωτάθλημα το διεκδικούν… τέσσερις ομάδες. Για τον «Δικέφαλο» το ματς της χρονιάς είναι αυτό της Τετάρτης που έρχεται, οπότε, εδώ πρέπει να «ζυγιστούν» οι ισορροπίες στο Κορωπί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News