Παναθηναϊκός: Αϊτόρ, ο πιο ακριβός εξτρέμ με συμβόλαιο «χρυσάφι»

Παναθηναϊκός: Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα θα υπογράψει σε λίγες μέρες το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο μάλιστα θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο εξτρέμ του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός μετά από ακρετό καιρό συζητήσεων και δυσκολιών κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Αϊτόρ Κανταλαμπιέδρα προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές. Μια συμφωνία που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες όπου ο Ισπανός θα έρθει στην Ελλάδα, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Βαρκελώνη για την αποθεραπεία του.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού πρωταθλήματος έως να τραυματιστεί σοβαρά, θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων με τον Παναθηναϊκό. Ο τρίτος χρόνος θα ενεργοποιηθεί με απόφαση της διοίκησης, κάτι που θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές του παίκτη.

Από εκεί και πέρα οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι 850 χιλιάδες ευρώ, ενώ με τα bonus θα ξεπερνούν το 1 εκ ευρώ. Αυτό σημαίνει πως ο Αϊτόρ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος εξτρέμ του Τριφυλλιού. Το μόνο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη είναι αν υπάρχει ρήτρα παραχώρησης.

Με λίγα λόγια μέσα απ’ αυτή τη συμφωνία ο Αϊτόρ επιβραβεύτηκε για την ανοδική πορεία που είχε από την περσινή του σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός από την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κι έπειτα έχει μεταμορφωθεί κι έως να πάθει τη ρήξη χιαστού ήταν ο κορυφαίος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News