Παναθηναϊκός: Αϊτόρ 2026 με «χρυσάφι» στις ετήσιες απολαβές

Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Αϊτόρ στην αλλαγή λέει πολλά!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Αϊτόρ και σύμφωνα με δημοσιεύματα θα καταθέσει μια πολύ μεγάλη πρόταση.

Εως το 2026 με υπεδιπλασιασμό των αποδοχών…

Ο Παναθηναϊκός θα προσφέρει θα προσφέρει ένα πιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να τον διατηρήσει στο δυναμικό του.

Πιο συγεκριμένα, η εφημερίδα Livesport αναφέρει ότι η σκέψη στο Τριφύλλι για τον Αϊτόρ είναι να του προταθεί τριετής επέκταση μέχρι τον Ιούνιο του 2026 με αμοιβή που θα αγγίξει το ένα εκατομμύριο ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Αϊτόρ: Ο «πράσινος» MVP που προσφέρει ένα γκολ/ασίστ ανά τρία ημίχρονα!

Περίπου ένα γκολ / ασίστ ανά τρία ημίχρονο σημειώνει ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός εξτρέμ είναι το πιο hot όνομα στην ελληνική Superleague, ειδικότερα, μετά το χατ τρικ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκείνος έχει πετύχει με την πράσινη φανέλα 31 γκολ/ασίστ (17+14) σε 4.269 λεπτά συμμετοχής, όπερ και σημαίνει πως σκοράρει ή βγάζει ασίστ ανά 137 λεπτά (!).

Με λίγα λόγια προσφέρει γκολ – ασίστ ανά τρία ημίχρονα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ πρέπει να συνυπολογιστεί και το γεγονός πως με Μπόλονι ο Αϊτόρ δεν είχε βρει τα πατήματά του.




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News