Παναθηναϊκός: Αγωνία για τα οργανωτικά ζητήματα

Πρίφτης: «Χρειαζόμαστε υπομονή»

Στο οργανωτικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει μεγάλο κενό και θέλουμε να δούμε πως θα πάει η εξέλιξη του Κέντρικ Πέρι τον οποίο ήδη πολλοί δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό λες κι είναι εύκολο στην αλλαγή επιπέδου που βιώνει ο αθλητής να κάνει…παπάδες στα πρώτα του παιχνίδια.

Ο Αμερικανός κατεβάζει μπάλα αλλά τι να το κάνεις που ο νους του είναι (ως τώρα) μονίμως στο σουτ.

Μέχρι σήμερα είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια του προπονητή να πάρει περισσότερα από περισσότερους παίκτες στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά μοιάζει επικίνδυνη αποστολή με τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι αθλητές του.

Οι Πέρι, Μεϊκόν και Νέντοβιτς είναι πολύ περισσότερο εκτελεστές και λιγότερο οργανωτές, ενώ ο Σαντ Ρος είναι εργαλείο που ωστόσο δεν αποτελεί εγγύηση στη θέση «1».

Ο Παναθηναϊκός θα ‘χει ακόμα πιο χοντρά ζητήματα στην τελική πάσα, την εύκολη ασίστ και γενικότερα στο κουμάντο της επίθεσής του γιατί αν ήρθαν οι κατραπακιές από τη νεοφώτιστη Μονακό και τον Άρη των εφήβων εύκολα διερωτάται κανείς τι θα γίνει τώρα που το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας αρχίζει να ζορίζει.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News