Παναθηναϊκός: Αγιασμός με ευχές για τίτλους σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη

Πρώτος ο Παναθηναϊκός στην άρση βαρών!

Με τις ευχές για τίτλους και διακρίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, πραγματοποιήθηκε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο αγιασμός του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού παρουσία αθλητών από όλα τα τμήματα.

Παρουσία αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων, κάτι που συνηθίζεται πλέον τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε στην Λεωφόρο και στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο αγιασμός του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ένας αγιασμός γεμάτος με ευχές για πολλούς τίτλους και φυσικά υγεία σε όλους και όλες, καθώς αυτό είναι και το πιο σημαντικό.

Η διοίκηση της «μάνας του λόχους» και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Παναγιώτης Μαλακατές και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Βρανόπουλος, μίλησαν στους αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων ευχόμενοι και οι δύο υγεία και τίτλους.

Στην συνέχεια υπήρξε ο καθιερωμένος αγιασμός, αλλά και το επίσης καθιερωμένο σουτ του ιερέα στην μπασκέτα, ο οποίος έδειξε να το έχει το μπάσκετ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News