Παναθηναϊκός: «Αγγιξε» τον κόσμο του και πάλι

Παναθηναϊκός: Η... λεπτομέρεια στα πράσινα αποδυτήρια φέτος!

Σίγουρα η διαφορά σου στο τέλος της σεζόν από την πρώτη θέση ήταν χαώδης όμως πήρες τίτλο, έφερες τον κόσμο σου στο γήπεδο, έπαιξες καλή μπάλα, άρα δεν πρέπει να υποτιμάται το μέγεθος της μεγαλύτερης νίκης που έχουν ήδη πετύχει αυτοί οι παίκτες και αυτό το προπονητικό τιμ.

Δικαιούνται να την πανηγυρίσουν και να τη χαρούν αυτή τη νίκη, που θυμίζει ολίγον την κατάληξη της σεζόν 2013-2014 με τους Αναστασίου – Νταμπίζα και τους πρωτάρηδες τότε Μαρινάκη-Καπίνο-Χουχούμη-Λαγό-Τριανταφυλλόπουλο-Ρισβάνη.

Η νίκη εκείνη αποτυπωνόταν στην ατμόσφαιρα και στην εικόνα της Λεωφόρου. Η επιτυχία φέτος αφορά την θετική ενέργεια, το κέφι, την αύρα, τους πανηγυρισμούς.

Στην προετοιμασία για το γήπεδο του κόσμου, στην κουβέντα και στο ενδιαφέρον για την ομάδα και τους παίκτες.

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα είναι η επανασύνδεση της ομάδας με το κοινό της και η αγωνία του τελευταίου για το μέλλον της μαζί με μια γλυκιά προσμονή ότι οι νέες εγκαταστάσεις θα φέρουν εκτόξευση του σωματείου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News