Παναθηναϊκός: «Αφαιρούμε έναν τίτλο μας»!

Παναθηναϊκός: «Αφαιρούμε έναν τίτλο μας»!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε ότι στη συνέχεια της ανακοίνωσης του προ ημερών για το ποδόσφαιρο σάλας, αφαιρεί τον τίτλο των Παίδων του 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σε μια ιστορική απόφαση προχωράει ο Σύλλογος καθώς πιστός στις αρχές και στις αξίες του, καθώς όπως αποφάσισε να ξεκινήσει το τμήμα Futsal από την αρχή και τις χαμηλές κατηγορίες , έτσι και στο θέμα του ενός τίτλου (νομιμότατου που δεν είχε τίποτα το μεμπτό) που προέκυψε από την προηγούμενη συνεργασία, παίρνει ξεκάθαρη θέση και δεν τον αποδέχεται στην πλουσιότερη τροπαιοθήκη της Ελλάδας!

Όλοι οι τίτλοι μας προέρχονται από συγκεκριμένους  κανόνες της Παναθηναϊκής φιλοσοφίας  που θεμελιώθηκαν  στις 3 Φλεβάρη του 1908 και θα διατηρηθούν στην αιωνιότητα.

Κατά συνέπεια ο Παναθηναίκός έχει 1609 τίτλους μαζί με αυτόν του μπάσκετ γυναικών που δεν έχει γίνει η απονομή ακόμα και θα συνεχίζει να μετράει κούπες πρώτος και αξεπέραστος…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News