Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (Λάρισα) Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (Λάρισα) Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (Λάρισα) Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ (Λάρισα) στο ΟΑΚΑ και θέλει νίκη για να μην πάει στράφι το διπλό στο Περιστέρι.

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (Λάρισα) Live Streaming: Ο Φάουστο Τιένθα βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού ενώ στο δίλημμα Ξενόπουλος ή Χριστογεώργος ο Δώνης επέλεξε το νεαρό γκολκίπερ της Κ19 που έχει ρυθμό στα πόδια του ως αντικαταστάτη του Κότσαρη.

Για πρώτη φορά από τις 10 Σεπτεμβρίου που αποκτήθηκε ο Φάουστο Τιένθα μετέχει σε αποστολή του Παναθηναϊκού καθώς ο Γιώργος Δώνης τον συμπεριέλαβε στους 22 που έχει μαζί του για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Ο Ισπανός μέσος πλέον είναι σε θέση να αγωνιστεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ο Γιώργος Δώνης θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θα του δώσει λεπτά συμμετοχής ή όχι.Από εκεί και πέρα στο δίλημμα Ξενόπουλος ή Χριστογεώργος ο 50χρονος τεχνικός επέλεξε τον δεύτερο. Ο 19χρονος γκολκίπερ επιλέχθηκε καθώς έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του, έχοντας παίξει και στα επτά παιχνίδια της Κ19 σε αντίθεση με τον Ξενόπουλο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Φάουστο, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Ινσούα, Γιόχανσον, ο τραυματίας Κότσαρης αλλά και οι Βέργος, Θεοχάρης, Ξενόπουλος, Σέχου, Ζαγαρίτης που δεν υπολογίζονται για το ματς με την ΑΕΛ.

Τρεις τραυματισμοί σε τέσσερα χρόνια ο Κότσαρης

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης έσπασε τον καρπό του αριστερού του χεριού και θα μείνει δύο μήνες εκτός αγώνων του Παναθηναϊκού.
Ηατυχία… συνοδεύει τον Κωνσταντίνο Κότσαρη εδώ και τέσσερα χρόνια με τρεις σοβαρούς τραυματισμούς. Αρχικά το καλοκαίρι του 2016 και ενώ ο παίκτης είχε πάει δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Ομόνοια, μετά από επιθυμία του τότε τεχνικού διευθυντή της Κυπριακής ομάδας Νίκου Νταμπίζα δεν έπαιξε ποτέ εκείνη την περίοδο.

Λινκς για το παιχνίδι…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το panathinaikos larisa live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

https://twitter.com/search?q=panathinaikos%20larisa%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

https://twitter.com/search?q=panathinaikos%20ael%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News