«Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης για Χερμάν Μεχία»

«Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης για Χερμάν Μεχία»

Τέσσερις ελληνικές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός, φέρονται να εξετάζουν τον ελεύθερο μέσο από την Ονδούρα, Χερμάν Μεχία σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Άρη για τον 28χρονο μέσο από την Ονδούρα, Χερμάν Μεχία αποκαλύπτουν τοπικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, το «futbolcentroamerica», τονίζει ότι «ο παίκτης τα έχει όλα έτοιμα για να πάει του χρόνου στην Ελλάδα» επισημαίνοντας ουσιαστικά πως ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος.

«Η μοίρα του μέσου βρίσκεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί ονόματα των ενδιαφερομένων, αλλά η Deportes TVC ανακοίνωσε ότι τέσσερις σύλλογοι από την πρώτη κατηγορία έχουν κινηθεί για να τον αποκτήσουν», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

Ενώ στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως «η Ολίμπια μόλις πρόσφατα παραχώρησε άλλο έναν ποδοσφαιριστή σε ελληνική ομάδα, τον Ροντρίγκες που υπέγραψε στον Άρη Θεσσαλονίκης, για να ενωθεί με τον συμπατριώτη του Λουίς Πάλμα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News