ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming | Superleague 2020/21

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Panathinaikos – AEKLive Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Για τη νίκη και το ευρωπαϊκό εισιτήριο το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωποι στο αθηναϊκό ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (28/2-19.30) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

Με το μυαλό στη νίκη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ. Αυτό καθώς ο ίδιος δημιούργησε πίεση στον εαυτό του, μετά τα δύο παιχνίδια στο Αγρίνιο… Οι ήττες από τον ΠΑΣ για το κύπελλο και τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα έσπασαν το αήττητο σερί του τριφυλλιού. Του Τριφυλλιού που έτρεχε για περισσότερο από δύο μήνες.

Πλέον όσο και αν ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, η προσέγγιση των πράσινων είναι… μονόδρομος. Στοιχηματικά η νίκη του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο  2.90.

Βασικό ζητούμενο για τους γηπεδούχους είναι να επιστρέψουν στις καλές αμυντικές εμφανίσεις και να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα, κάτι που είχαν καταφέρει 5 φορές μέσα στον Ιανουάριο. Live Streaming Παναθηναϊκός

Panathinaikos – AEK Ζωντανά

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ μαζεύει τις νίκες περισσότερο από την επίθεση. Στα 5 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Ένωση έχει απολογισμό δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία και σε αυτά τα παιχνίδια έχει βάλει 8 γκολ και έχει δεχθεί άλλα 8!

Φυσικά ο Μανόλο Χιμένεθ καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να ανατρέψει αυτή την εικόνα στο ανασταλτικό κομμάτι και ευελπιστεί ότι κόντρα στον Παναθηναϊκό οι παίκτες του θα είναι συγκεντρωμένοι . Το «διπλό» της ΑΕΚ στην Λεωφόρο προσφέρεται στο 2.65.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ 1-2 και συνολικά οι πράσινοι έχουν προβάδισμα απέναντι στην Ένωση. Η πιθανότητα να «αλληλοκαταστραφούν» οι δύο ομάδες και να μείνουν στην ισοπαλία πληρώνει 3.10.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/RUq3pJwS

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News