Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Live Streaming

  • 11/05/2018 – 20:00
  • ΟΑΚΑ
  • Cosmote Sport 4HD

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League…

Πέφτει σήμερα η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ, έχοντας ως μοναδικό στόχο να συνεχίσει απόλυτος. Ο Εξάστερος έχει ήδη κάνει το 24-0 στην Ελλάδα και θέλει να προσθέσει ακόμα μια νίκη στο φετινό ενεργητικό του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και πλέον υπολογίζει κανονικά και στον Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικάνος δηλώθηκε στο ρόστερ του «τριφυλλιού» αντί του Μάρκους Ντένμον, σε μια αναμενόμενη αλλαγή από τον Καταλανό τεχνικό του Τριφυλλιού.

Ως ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης προς τον αδικοχαμένο Σμηναγό της Ελληνικής Αεροπορίας, Γιώργο Μπαλταδώρο, τα έσοδα από τις εισπράξεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα διατεθούν στην οικογένειά του.

Στατιστικά

  • Ο Παναθηναϊκός μετράει 28 διαδοχικές νίκες ως γηπεδούχος ενώ η τελευταία νίκη της ΑΕΚ για παιχνίδι κανονικής περιόδου, ήταν εκείνη της σεζόν 2007-08.
  • Ενα ριμπάουντ θα είναι αρκετό για τον Τζέιμς Γκιστ ώστε να φτάσει τα 700 στη Stoiximan.gr Basket League ενώ χρειάζεται τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ για τα 500.
  • Ένα επιθετικό ριμπάουντ απέχει από τα 300 στην κατηγορία ο Ίαν Βουγιούκας.
  • Με μία εύστοχη βολή ο Ματ Λοτζέσκι θα συμπληρώσει τις 200.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4HD

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://www.sportingvideo3.com/20180510/vv5af4476829cbd8.18838428-1971115.html

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News