Παναθηναϊκός - ΑΕΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ημίχρονο... τραγωδία και ήττα ο Παναθηναϊκός!

Το πρώτο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα δώσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για το πρωτάθλημα της Basketleague και θέλει μόνο τη νίκη, που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση | Το πρώτο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα δώσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για το πρωτάθλημα της Basketleague και θέλει μόνο τη νίκη, που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΡΤ 3 στις 20:00. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Οι πράσινοι θέλουν να γυρίσουν τον διακόπτη, μετά τις πρόσφατες ήττες με Ερυθρό Αστέρα, Λαύριο στην Ελλάδα και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με μια νίκη στο ελληνικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Η εικόνα των πρασίνων ήταν απογοητευτική το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στους Ρώσους και σε αυτή τη μεταβατική περίοδο με τον ερχομό του Όντεντ Κάτας, το Τριφύλλι θέλει να σβήσει τα κακώς κείμενα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

* Ο Ιωάννης Παπαπέτρου απέχει οχτώ αμυντικά ριμπάουντ από τα 500 στην καριέρα του στη Stoiximan Basket League.

+ Στο ΟΑΚΑ θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που, μεταξύ άλλων, έχουν και τις καλύτερες επιθέσεις της Stoiximan Basket League. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με 83,88 πόντους έχει την καλύτερη ενώ η ΑΕΚ έχει τη δεύτερη καλύτερη με 80,38.

– Στη σύγκριση των μέσων όρων του με εκείνους των αντιπάλων του στα μεταξύ τους παιχνίδια, η μοναδική κατηγορία στην οποία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει αρνητικό πρόσημο, είναι τα κλεψίματα. Κάνει 8,6 ανά αγώνα ενώ οι αντίπαλοι του είχαν 9,4.

ΑΕΚ

* Κόντρα σε μία από τις πρώην ομάδες του, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μπορεί να συμπληρώσει 1.000 ριμπάουντ καριέρας στη Stoiximan Basket League, αφού χρειάζεται τρία για να το καταφέρει. Παράλληλα με δύο εύστοχα τρίποντα θα φτάσει τα 200.

+ Η σύγκριση των αριθμών της ΑΕΚ μεταξύ των εντός και των εκτός έδρας αγώνων της, βγάζει αρνητικό πρόσημο σε όλες τις κατηγορίες για τα ματς τα οποία έδωσε ως φιλοξενούμενη, με εξαίρεση τα λάθη. Στα πέντε ματς που έδωσε ως φιλοξενούμενη είχε 11,8 λάθη και στα τρία που έδωσε ως γηπεδούχος είχε 13.

– Όπως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έτσι και η ΑΕΚ μειονεκτεί έναντι των αντιπάλων της, ως τώρα στο Πρωτάθλημα, μόνο στην κατηγορία των κλεψιμάτων. Κάνει κατά μέσο όρο έξι έναντι των 6,5 των ομάδων που αντιμετώπισε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News