Παναθηναϊκός - ΑΕΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Χεζόνια: «Παίξαμε σκ@τ@! - Να ανεβάσουμε ταχύτητα»

Σοβαρός, για να κάνει αυτό που πρέπει!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο εγχώριο πρωτάθλημα μπάσκετ. Αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ (23/5, 21:00) -ως τυπικά γηπεδούχος, θέλοντας να πάρει και πάλι κεφάλι στη σειρά των ημιτελικών και να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στους τελικούς της Basket League.

Για να προκριθεί, σε αυτή τη φάση χρειάζονται 3 νίκες. Ο τέταρτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 26/5 (21:00). Εφόσον χρειαστεί κι άλλο ματς, αυτό θα γίνει στις 28/5.

Ο Εξάστερος διασταυρώνεται στον τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Λαύριο – Προμηθέας. Το Τριφύλλι στο πρώτο ματς έκανε σχετικά δύσκολα το 1-0 και στο δεύτερο παιχνίδι τα έκανε… όλα λάθος και ήρθε η συντριβή από τους «κιτρινόμαυρους» με 92-80.

Το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Δηλώσεις Κάτας μετά το 1-1 της ΑΕΚ:

«Στο δεύτερο μέρος αμυντικά δεν ήμασταν εκεί που έπρεπε, στο κομμάτι της συγκέντρωσης. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να «σκοτώσουμε» το παιχνίδι. Αλλά δεν παίξαμε μαζί, όπως θα έπρεπε, δεν είχαμε την αποφασιστικότητα. 

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ξέραμε πως αυτή η σειρά δεν θα είναι εύκολη.  Τώρα η πίεση αυξάνεται σε εμάς, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου πως θα καταφέρουμε να εμφανιστούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε τον τρίτο αγώνα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News