Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-2: Οι δηλώσεις Περέα μετά το ματς

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-2: Οι δηλώσεις Περέα μετά το ματς

ΟΧουάν Χοσέ Περέα μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα της “NOVA” αναφέρθηκε στο πρώτο του γκολ, στη νίκη επί της ΑΕΚ, στην απουσία του Δώνη αλλά και στη στήριξη του κόσμου.

Ο επιθετικός από την Κολομβία υποστήριξε:

Για το πρώτο του γκολ:

“Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου να ευχαριστήσω τον Θεό, την οικογένεια μου και τους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να το είχα καταφέρει. Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα και την ομάδα”.

Για την αναμονή μέχρι το VAR να δείξει το γκολ:

“Πράγματι έτσι είναι το πεπρωμένο. Από την αρχή είχα αισθανθεί ότι ήταν γκολ”.

Για το αν ήταν ξέσπασμα χαράς και προσμονής ενός μεγάλου αποτελέσματος:

“Αυτό το γκολ μας έδωσε τον έξτρα αέρα, τον αέρα τη νίκης. Αυτή ήρθε όμως μέσα από σκληρή δουλειά. Δεν τα παρατάμε, είμαστε παρόντες, είμαστε στη θέληση να πάμε μπροστά”.

Για τι πέρασε από το μυαλό του στο 0-2 και αν είχε δεδομένη την ήττα:

“Όχι, όχι. Αντίθετα. Ξεκινήσαμε σωστά, με πίεση, ο αντίπαλος είχε δύο ευκαιρίες, δύο γκολ αλλά εμείς συνεχίσαμε με πίεση, με το κεφάλι ψηλά και τα καταφέραμε”.

Για την απουσία του Δώνη από τον πάγκο:

“Όπως είχα πει. Οι συμπαίκτες μου ήμασταν ενωμένοι, η ισχύς εν τη ενώσει. Αποτέλεσε κίνητρο για να μπορέσουμε να δείξουμε πως είμαστε δυνατοί και αντίθετα με κάποιες κριτικές πως είμαστε μια δυνατή ομάδα. Τιμάμε τη φανέλα αυτής της ομάδας”.

Για τις στιγμές που έβλεπε στην τηλεόραση και τις αγκαλιές των συμπαικτών του:

“Βλέπω την οθόνη γιατί βλέπω τις όμορφες στιγμές μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι που δεν τα παρατήσαμε. Ήταν αγκαλιές καρδιάς, αγκαλιές αληθινές για τη νίκη που πετύχαμε”.

Για τη στήριξη του κόσμου:

“Όπως είπα και πριν είναι όμορφο να παίζουμε παρουσία των φιλάθλων μας και να είναι χαρούμενοι από τη νίκη της ομάδας μας. Εμείς κάνουμε τα πάντα στην προπόνηση για να μπορέσουμε στο παιχνίδι να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε”.

Για το πάθος με το οποίο ζει τα παιχνίδια:

“Όπως είπα και πριν είναι χαρά να αγωνίζομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικούς συλλόγους της Ελλάδας. Εγώ όταν μπαίνω για να παίξω το κάνω με πάθος, δύναμη και πάντα με σκοπό τη νίκη”.

Για το γκολ που σημείωσε έχοντας στην πλάτη του τον Τσιγκρίνσκι:

“Όπως βλέπω στην οθόνη είναι ένα όμορφο γκολ, ένα συλλογικό γκολ που βοήθησε όλη η ομάδα με συλλογική δημιουργία. Εγώ δεν βλέπω τους αντιπάλους μου αλλά τη δική μου κίνηση ώστε να καταφέρω το γκολ και να δώσω τη νίκη στην ομάδα μου”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News