Παναθηναϊκός: Αδικο να μείνει χωρίς τίτλο!

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Μέσα σε δυο ώρες τα 20.000 εισιτήρια του τελικού είχαν κάνει φτερά. Ο κόσμος περιμένει πως και πως μια κούπα από το 2014, ελπίζουμε ανάλογο πάθος να δούμε κι από τους παίκτες το Σάββατο.

Αυτή η καλή φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού θα ήταν άδικο να μείνει χωρίς τίτλο.

‘Εχουμε δει ένα σωστά στελεχωμένο σύνολο από τον top recruiter Ιβάν Γιοβάνοβιτς (ίσως ο καλύτερος μεταξύ των πράσινων συναδέλφων του, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια) το οποίο βρήκε τη σωστή «φωνή» στα αποδυτήρια στο πρόσωπο του Σέρβου.

Ο Παναθηναϊκός κεφαλαιοποιεί στη σειρά των πλέι-οφ το γεγονός ότι εκτός από μια βαθιά σε επίπεδο επιλογών ομάδα, αποτελεί το σύνολο με τη μεγαλύτερη συνοχή ίσως στην χώρα.

Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που «έβαλε από κάτω» πιο ακριβά ρόστερ μέσα στη σεζόν όπως άλλωστε έκαναν και στο πρόσφατο παρελθόν οι πράσινοι του Ουζουνίδη και του Δώνη.

Απλά ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει καλύτερη προοπτική

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News