Παναθηναϊκός: «7ημερο που ίσως κρίνει πράγματα για κάποιους παίκτες»

Απρόοπτο στον Εξάστερο πριν τη Βιλερμπάν

Επταήμερο που θα κρίνει πολλά και για… πολλούς είναι αυτό που άρχισε για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

«Πρέπει να βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός. Έχει μάθει πλέον να παίζει χωρίς τον Νέντοβιτς και σήμερα είναι ευκαιρία να κάνει την πρώτη του νίκη εκτός έδρας. Η Ζαλγκίρις δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, δεν έχει νίκη, αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει σεφτέ και δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Αν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός θα είναι μια σημαντική τόνωση, γιατί ακολουθούν δύο ακόμη πιο δύσκολα ματς, με Μπάγερν και Ολυμπιακό. Είναι επτά μέρες πολύ κρίσιμες, με τρεις δύσκολους αντιπάλους, που ίσως κρίνουν πράγματα για κάποιους παίκτες», τόνισε.

Ακούστε όσα ανέφερε:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News