Παναθηναϊκός: 5 ματς σε 17 μέρες και αλλαγές στην ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Βασικός για πρώτη φορά με Ολυμπιακό

Για τον τρόπο που θα προσεγγίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ (αλλά και συνολικά τα εναπομείναντα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ) μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Τόνισε ότι είναι δεδομένη η διαχείριση που θα κάνει ο Σέρβος τεχνικός από ‘δω και πέρα, αφού δεν γίνεται ν’ αγωνίζεται συνεχώς η ίδια ενδεκάδα.

Εκτίμησε λοιπόν ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα (αναφέροντας ενδεικτικά τους Μαουρίτσιο, Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνη και Καρλίτος).

Όσο για το κυριακάτικο ματς, τόνισε ότι ναι μεν η ισοπαλία θα είναι ευνοϊκό αποτέλεσμα (που θα κλειδώσει την ισοβαθμία και με την ΑΕΚ, πέρα από τον Άρη), ωστόσο οι «πράσινοι» θα παραταχθούν μόνο για τη νίκη, που σε μεγάλο βαθμό θα τους εξασφαλίσει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News