Παναθηναϊκός-«4αρι»: Ο Σίνγκλετον, οι περιπτώσεις από ΝΒΑ και ο Μήτογλου

Παναθηναϊκός-«4αρι»: Ο Σίνγκλετον, οι περιπτώσεις από ΝΒΑ και ο Μήτογλου

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ακόμα ένα παίκτη ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται στο 3 και το 4 ώστε να ολοκληρώσεις τις φετινές του μεταγραφές.

Είναι αλήθεια ότι οι Πράσινοι έχουν εξετάσει αρκετές περιπτώσεις όμως καμία δεν είχε όλα τα στοιχεία που ψάχνει ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι το Τριφύλλι θα περιμένει τα κοψίματα από το NBA στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς και το επιτελείο του θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα εκεί.

Όσον αφορά τον Κρις Σίγκλετον, ο παίκτης εξετάστηκε όμως έχει πολύ αλμυρό κασέ και η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Τέλος, οι άνθρωποι του Συλλόγου περιμένουν τα νέα για την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου. Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την μεταγραφή που θα γίνει.

Πρώτον, γιατί ο Ράντονιτς ψάχνει ένα ξένο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δεύτερον κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει η απόφαση για την τιμωρία του Μήτογλου καθώς αυτές οι αποφάσεις πάντα αργούν.

Παναθηναϊκός: Λένε τα καλύτερα τόσοι… πρώην

Υποτίθεται πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έφευγε από τον Ερυθρό Αστέρα αν δεν έπαιρνε διαβεβαιώσεις από την νέα του ομάδα ότι θα του παρέχει καλύτερα και περισσότερα όπλα στη διάθεσή του για να κάνει την δουλειά του.

Υποτίθεται ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε μεγαλύτερο μπάτζετ σε σχέση με την προηγούμενη διετία όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ωστόσο έχουν γίνει πιο ψαγμένες επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι κάτι που σε συνδυασμό με την ύπαρξη πολλών ταλαντούχων νεαρών κάνει την φετινή σεζόν άκρως ενδιαφέρουσα.

Ο Μαυροβούνιος έχει φήμη ανθρώπου που θέλει να είναι ο ίδιος αυτός που επιλέγει τους παίκτες του και οι μέχρι τώρα συμφωνίες φαντάζουν χρήσιμες και αναγκαίες.

Έχει «φτιάξει» το όνομά του ως προπονητής που λατρεύει τους παίκτες που παίζουν άμυνα αλλά δεν είναι κι από αυτούς που θα περιορίσει κάποιο μεγάλο επιθετικό ταλέντο, αρκεί αυτός ο αθλητής να αναδεικνύει το σύνολο κι όχι την πάρτη του.

Ο Στέφαν Γιόβιτς, ο Μπράνκο Λάζιτς, ο Τσαρλς Τζένκινς, ο Όστιν Χόλινς έχουν να λένε τα καλύτερα για την συνεργασία με τον κόουτς.

Τώρα το κοντέρ μηδενίζει κι όλα αρχίζουν από την αρχή, το ΟΑΚΑ είναι πολύ δύσκολο στο να μοιράσει απλόχερα το «μπράβο» όμως δεδομένων των συνθηκών, του παρελθόντος του προπονητή, των τίτλων που έχει κερδίσει, των αθλητών που έχει αναδείξει αξίζει να γίνει παραπάνω υπομονή μαζί του και να μην αντιμετωπίσει την καχυποψία που είχαν πάνω από το κεφάλι τους Πρίφτης, Κάτας, Βόβορας ως μπασκετάνθρωποι με απειροελάχιστη υπηρεσία για να δικαιολογεί την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του τριφυλλιού.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News