Παναθηναϊκός: 3 «μεταγραφές» εκ των έσω!

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως επρόκειτο να ενισχυθεί το διάστημα της χειμερινής περιόδου, ωστόσο περιμένει από τρεις παίκτες του να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο στροφές και να αποτελέσουν εσωτερικές κινήσεις.

Ο Παναθηναϊκός θα μπει και πάλι στην αγωνιστική δράση στις 15-16 Δεκεμβρίου για το ματς του Κυπέλλου με τον Βόλο κι αυτό σημαίνει πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει πως μια δύσκολη συνέχεια ξεκινάει στο Τριφύλλι. Η ομάδα είναι δεδομένο πως θα ενισχυθεί στη χειμερινή περίοδο, όμως πολύ σημαντικό είναι να πάρει πράγματα από μερικούς παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ.

Ο λόγος γίνεται για τους Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Μπερνάρ και Ένις Τσοκάι. Ο Σλοβένος αρχικά δεν έχει δείξει όσα μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό και με την απόδοσή του να είναι ασταθής σίγουρα άπαντες περιμένουν να σταθεροποιηθεί και να αποτελέσει σημαντική λύση στα χέρια του Σέρβου. Από την άλλη πλευρά ο Μπερνάρ έχει δείξει διάθεση, ωστόσο κι εκείνος βάση της ποιότητάς του μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα στο Τριφύλλι κυρίως στο κάθετο παιχνίδι.

Τέλος, ο Αλβανός μέσος ήρθε τελευταία μέρα των καλοκαιρινών μεταγραφών, όπως και ο Τρουιγέ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον έχει χρησιμοποιήσει λίγο. Όμως ο Τσοκάι υπολογίζεται πολύ στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού και αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην απαιτητική συνέχεια που έρχεται γι’ αυτό και όλοι στον Παναθηναϊκό υπολογίζουν πως θα προσφέρει μαχητικότητα, δύναμη, πάθος, σκληράδα στη μεσαία γραμμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News