Παναθηναϊκός: 3+2 εκπλήξεις για στόπερ στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός: 3+2 εκπλήξεις για στόπερ στο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καλείται να βρει λύσεις για το κέντρο της άμυνας, όπου οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Με τους Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σιδερά να είναι νοκ άουτ, ο Σέρβος τεχνικός έχει ξεμείνει με τους Πούγγουρα και Σάρλια ως λύσεις κι από κει και πέρα σε αλχημείες στις οποίες θα πρέπει να καταφύγει ο Ιβάν Γιοβάνσβιτς.

Ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να μπουν στα παπούτσια του Βέλεθ και να αγωνιστούν σε θέση στόπερ αν χρειαστεί στο ντέρμπι του Φαλήρου;

Σάρλια: Είναι ο βασικός υποψήφιος για να παίξει δίπλα στον Πούγγουρα. Ο Κροάτης έχει παίξει σε τρία ματς της Super League 1, ως βασικός κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα και αλλαγή στο ματς με τον Βόλο. Δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Αρη.

Σάντσες: Ο Φακούντο Σάντσες είναι ένας καθαρόαιμος δεξιός μπακ. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν όμως κατά συνθήκη σε ένα ή δύο παιχνίδια έπαιξε ως στόπερ επί Λάζλο Μπόλονι.

Πέρεθ: Μια ακόμη λύση είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ. Ο έμπειρος Ισπανός μέσος έχει αγωνιστεί και στη θητεία του στη Λα Λίγκα σε κάποια ματς που χρειάστηκε ως τελευταίος στην άμυνα. Επίσης ο Γιοβάνοβιτς τον χρησιμοποίησε στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα με τον Αρη.

Αλεξανδρόπουλος: Σε 41 παιχνίδια στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν έχει τύχει να αγωνιστεί ως στόπερ. Ωστόσο γνωρίζει τη θέση, καθώς έχει αγωνιστεί σε αυτή τη θέση με τους Νέους και τους Εφήβους του τριφυλλιού.

Σερπέζης: Ο Δημήτρης Σερπέζης μπορεί να μην υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα αλλά για τον Παναθηναϊκό Β ωστόσο όσες φορές έχει αγωνιστεί φέτος στα φιλικά της προετοιμασίας και τις προπονήσεις χρησιμοποιείται ως στόπερ.

Πληροφορίες από Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News