Παναθηναϊκός 2023 με... δύο εξαιρέσεις!

Παναθηναϊκός 2023 με... δύο εξαιρέσεις!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέψει σε όλα τα επίπεδα και αυτό το δείχνουν όλες οι κινήσεις του εντός και εκτός γηπέδων, αλλά και η ενεργή παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στα δρώμενα της πράσινης ΠΑΕ.

Αγωνιστικά το τριφύλλι μετά από τρία χρόνια θα διεκδικήσει και πάλι την έξοδό του στην Ευρώπη αφού πλέον ήρθη η τιμωρία του ενώ ο Τσάβι Ρόκα κάνει τον όποιο σχεδιασμό του Παναθηναϊκού με πλάνο τριετίας και συγκεκριμένα έως το 2023.

Αυτό αποτυπώνεται ενεργά στις περισσότερες από τις κινήσεις που έχει κάνει έως τώρα Είτε πρόκειται για μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι είτε για ανανεώσεις.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ την αρχή. Στη διάρκεια της σεζόν ανανεώθηκαν πρώτα τα συμβόλαια των Διούδη και Κουρμπέλη έως το καλοκαίρι του 2023. Πριν από λίγες μέρες ήρθε και η υπογραφή νέων συμβολαίων από τους Πούγγουρα και Χατζηθεοδωρίδη μέχρι το 2023. Εδώ και λίγα 24ωρα ο Τσάβι Ρόκα έχει εισπράξει τη θετική απάντηση των Μακέντα και Σένκεφελντ ώστε να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους με ορίζοντα τριετίας.

Παράλληλα οι περισσότερες μεταγραφές που έχουν γίνει από τον Ιανουάριο κιόλας με τις προσθήκες των Αγιούμπ και Καρλίτος ήταν για συμφωνίες μέχρι το 2023, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και τώρα με τους Βέλεθ, Αϊτόρ και Σαβιέρ που επίσης υπέγραψαν για τρία χρόνια.

Αν σε όλους τους προαναφερθέντες συμπεριλάβουμε και τον Χατζηγιαννάκη που φέτος πήρε το πρώτο του συμβόλαιο και αυτός έως το 2023 έχουμε ένα σύνολο δεκατριών ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με το τριφύλλι ή θα δεσμευτούν για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι δύο εξαιρέσεις

Εξαίρεση στα συμβόλαια που έχουν ισχύ έως το 2023 και τις ανανεώσεις που έχουν συμφωνηθεί έως τότε είναι τα συμβόλαια που υπέγραφαν οι Βιγιαφάνιες και Σάντσες. Οι δύο Αργεντινοί υπέγραψαν για δύο έτη και συγκεκριμένα έως το 2022.

Ο Βίγια στη λογική πως επειδή είναι ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια που θα έχει το τριφύλλι δεν ήθελαν να υπάρξει τριετή δέσμευση από τώρα. Αν όμως στη διάρκεια της σεζόν ο Αργεντινός έχει απόδοση ανάλογη με αυτή της πρώτης του παρουσίας τότε οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν μαζί.

Ο Σάντσες επειδή έβγαινε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας προτιμήθηκε να υπογράψει για δύο αντί για τρία χρόνια.

Πηγή: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News