Παναθηναϊκός 2022/23: Το ρόστερ, οι «βασικοί» και μια μεταγραφή

Παναθηναϊκός 2022/23: Το ρόστερ, οι «βασικοί» και μια μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός μετά από δύο καταστροφικές σεζόν χτίζεται από την αρχή με σκοπό να παρουσιαστεί όπως αρμόζει στην ιστορία του.

Το ρόστερ θα αποτελείται από 15 παίκτες ενώ εκκρεμεί ακόμα η μεταγραφή του 7ου ξένου ο οποίος θα μπορεί αν αγωνίζεται τόσο στο 4 όσο και στο 3.

Στόν άσο θα δούμε τον Νέιτ Γουόλτερς ο οποίος θα είναι ο βασικός πλέιμεικερ και θα αναλάβει την δημιουργία ενώ πίσω του θα έχουμε τον Πάρις Λι ο οποίος μπορεί να δώσει αρκετές βοήθειες. Την τριάδα κλείνει ο Λευτέρης Μποχωρίδης που μπορεί πάντως να τον δούμε και στο 2.

Στο 2 θα δούμε τον Άντριου Άντριους ο οποίος έρχεται για να καλύψει το κενό του Μέικον που συνεχίζει στην Ρωσία. Ο Αμερικάνος έκανε πέρσι το  step up  και είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του. Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα ενώ θα δώσει και ύψος. Στις θέσεις 1 και 2 αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και ο Νεοκλής Αβδάλας.

Στο 3 θα δούμε την μεγάλη φετινή μεταγραφή της ομάδας η οποία είναι ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός  μπορεί να παίξει και στο 2 και αναμένεται να ηγηθεί των Πρασίνων. Μαζί του θα είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ο οποίος θα είναι ένα «πολυεργαλείο» για τον Ράντονιτς.

Στην θέση 4 δεσπόζει το μεγάλο όνομα Ντέρικ Γουίλιαμς. Ένας παίκτης με μπόλικη ενέργεια και αθλητικότητα ενώ ο Ράντονιτς τον γνωρίζει καλά από το κοινό τους πέρασμα από την Μπάγερν Μονάχου. Το μπακ απ του Αμερικάνου θα είναι ο Λευτέρης Ματζούκας ο οποίος θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής φέτος.

Όσον αφορά τους Νίκο Χουγκάζ και Αλέξανδρο Σαμοντούροφ αναμένεται να πάρουν χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τέλος στην θέση 5 θα δούμε τον Γιώργο Παπαγιάννη ο οποίος δεν χρρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Έλληνας σέντερ θα πλαισιωθεί από τον νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Αρτούρας Γκουντάιτις ο οποίος θα πρέπει να ξεκουράζει τον υψηλόσωμο σέντερ με 15 ποιοτικά λεπτά σε κάθε παιχνίδι και να μην διαλύεται η ομάδα όταν ο Παπαγιάννης δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News