Παναθηναϊκός 2022/23: Το ρόστερ μέχρι τώρα και οι τελευταίες μεταγραφές! (pics)

«Δεν είναι Ομπράντοβιτς ο Ράντονιτς, αλλά είναι καλός προπονητής»

Με αστραπιαίους χειρισμούς τη 2η εβδομάδα του Ιουλίου ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε μια εξάδα νέων ξένων στο ρόστερ του, απέκτησε τα αδέρφια Καλαϊτζάκη και είναι έτοιμος να «κλείσει» το ρόστερ του το επόμενο διάστημα.

Το Τριφύλλι έχει γνωρίσει τεράστια αναβάθμιση στα γκαρντ. Από τους Σίβα και Γιόβιτς… διαθέτει πλέον, Λι και Ουόλτερς. Ο Μποχωρίδης έμεινε τρίτος στον «άσο», ενώ στο «δύο» αποκτήθηκαν Γιώργος Καλαϊτζάκης, Άντριους και Γκριγκόνις.

Στην frontline αποχώρησαν οι Οκάρο και Έβανς που δεν πρόσφεραν, ενώ το αντίο του από το σύλλογο είπε αυτό το καλοκαίρι ο Παπαπέτρου. Εντάχθηκαν στο πράσινο ρόστερ οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Ντέρικ Ουίλιαμς, ενώ παρέμεινε το… αύριο του ελληνικού μπάσκετ στα πράσινα, οι Χουγκάζ, Μαντζούκας και Σαμοντούροφ. Θα γίνει ακόμη μια προσθήκη στο «3-4» το επόμενο διάστημα με την απόκτηση ενός ποιοτικού ξένου.

Στο «5» με την ιδιότητα του «αρχηγού» πλέον, βρίσκεται ο Παπαγιάννης με τον Γκουντάιτις, ενώ θα αποκτηθεί και ένας ακόμα (Έλληνας) σέντερ στη θέση του Καββαδά.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News