Παναθηναϊκός 2022/23: Ομάδα προπονητή!

Διπλή προπόνηση ο «Εξάστερος» ενόψει ΤΣΣΚΑ, δεν υποχώρησαν τα... προβλήματα!

Ερτέλ, Καλάθης, Μήτογλου, Τζέιμς, Γιασικεβίτσιους, Σφαιρόπουλος, Πασκουάλ κι ακόμα τρέχουμε τις πρώτες ώρες της επιστροφής Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο προσκήνιο.

Όρεξη να έχετε, θα διαβάστε ακόμα πολλά ονόματα, ακόμα κι αν δεν έχει κλείσει ο προπονητής.

Όποιος όμως κι αν αναλάβει να «τρέξει» τον Παντοκράτορα, όσους σταρ κι αν υπογράψει ο Εξάστερος, για να μπορέσει του χρόνου να είναι ανταγωνιστικός, πρέπει ο Παναθηναϊκός σε πρώτο επίπεδο να (ξανα)γίνει ομάδα προπονητή.

Σε αυτό το σημείο μέχρι σήμερα έχουν αποτύχει ο Βόβορας (δις), ο Πρίφτης και ο Κάτας.

Δεν μπόρεσαν να εμπνεύσουν τους παίκτες που βρήκαν και ζήτησαν από την διοίκηση να τους αγοράσει, έχασαν τον έλεγχο στα αποδυτήρια και δεν στηρίχτηκαν στους αθλητές που έπρεπε, για να γίνει η ομάδα πιο σκληρόπετση χαρίζοντας ελπίδα και προοπτική.

Οι εφτά σερί ήττες από τους άλλους και το γεγονός ότι έχασες τους εγχώριους τίτλους βαραίνουν τους επόμενους που θα αναλάβουν να σώσουν το πρεστίζ του συλλόγου του χρόνου δείχνοντας ότι τούτη η άθλια σεζόν ήταν απλή παρένθεση.

Για να συμβεί αυτό δεν πρέπει με τίποτα να λαθέψεις στην επιλογή προπονητή και ακολούθως αθλητών.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News