Παναθηναϊκός 2022/23: Αυτές οι μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν

Παναθηναϊκός 2022/23: Αυτές οι μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ολοκληρώσει μια καταστροφική χρονιά στην οποία δεν θύμισε σε κάνενα σημείο της την ομάδα που ξέρουν όλοι εδώ και δεκαετίες.

Για όλα τα πραγμάτα στην ζωή όμως υπάρχει το μετά. Έτσι και το Τριφύλλι θα πρέπει να αφήσει γρήγορα πίσω του την φετινή χρονιά και να δημιουργήσει το ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να επιστρέψει στο κανονικό επίπεδο του την νέα σεζόν.

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να στηριχθεί στα νέα παιδιά τα όποια διαθέτουν πάρα πολύ ταλέντο. Αβδάλας, Μαντζούκας, Χουγκάζ και ο Σαμοντούροβ είναι παίκτες άγουροι ακόμα όμως με πολύ μεγάλο ταλέντο.

Ο Σύλλογος θα πρέπει να προσθέσει δίπλα σε αυτούς παίκτες με εμπειρία ώστε να τους βοηθήσουν να ψηθούν. Φυσικά δεν φτάνει μόνο αυτό. Θα πρέπει οι νέοι παίκτες να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ανώτερο επίπεδο.

Αν ο Παναθηναϊκός το καταφέρει αυτό, θα έχει έναν ελληνικό κορμό για πολλά χρόνια. Διότι χωρίς ελληνικό κορμό, όποιον παίκτη και να φέρεις δεν θα πετύχεις τίποτα και αυτό το έχει δείξει και η ιστορία.

Τέλος οι ξένοι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι αθλητές αναγνωρισμένης αξίας που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος του μήνα όπου θα μάθουμε με ποιο μοντέλο διοίκησης θα πορευτεί η ομάδα την νέα σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News