Παναθηναϊκός 2022/23: «8 αποχωρήσεις, 6 μεταγραφές» - Όλες οι θέσεις

Βαθμολογία: Μείωσε από τον Άρη το Τριφύλλι - Υποχρεωτικό το τρίποντο στο «Βικελίδης»

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Μοιρώτσος σχολιάζει την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και σχολιάζει το ρόστερ. Οι μεταγραφές και αποχωρήσεις…

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:

Πού θα χρειαστεί αρκετή ενίσχυση ο Παναθηναϊκός; Στη μεσαία γραμμή και στα άκρα του.

Από τον άξονα αναμένεται να αποχωρήσουν οι Μαουρίσιο, Λούντκβις, πιθανότατα ο Γκατσίνοβιτς και σίγουρα ο Αγιούμπ.

Ποιοι μένουν; Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης και πιθανόν ο Βιγιαφάνιες, με τον οποίο θα διαπραγματευτεί ο Παναθηναϊκός. Άρα μιλάμε για τουλάχιστον τρεις μεταγραφές, οι δύο εκ των οποίων θα αφορούν δημιουργικούς μέσους αν κρίνουμε από την «ποσότητα» που θέλει ο Γιοβάνοβιτς.




Στα άκρα; Δεν υπάρχει… Μπεκ, δεν θα υπάρχει Βιτάλ αφού είναι πολλά τα εκατομμύρια σε σχέση με την απόδοση, δεν θα υπάρχει Χατζηγιοβάνης. Θα υπάρχουν οι δύο καλύτεροι της φετινής σεζόν (Αϊτόρ, Παλάσιος), άρα μιλάμε για τουλάχιστον δύο σίγουρες μεταγραφές. Και για μία σίγουρη στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχουν τρεις που έχουν συμβόλαιο και μετά το καλοκαίρι, οι Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος. Θα μείνει ο πρώτος εκτός αν έρθει κάποια πρόταση α λα… MLS, άνω των 2 εκατομμυρίων. Και θα κληθεί να αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς ποιος από τους Μακέντα – Καρλίτος θα αποχωρήσει, αφού παίζοντας με ένα φορ θα είναι δύσκολα διαχειρίσμο να έχεις… τέσσερις.




Συν ότι υπάρχει η διάθεση να δοθούν αρκετά χρήματα (όπως με τον Παλάσιος) για φορ από το πάνω ραφι που θα έχει το πολύ εύκολο γκολ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News