Παναθηναϊκός 2021/22: Τα βαριά συμβόλαια και η φορολογία

Παναθηναϊκός 2021/22: Τα βαριά συμβόλαια και η φορολογία

Στα επόμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκας ο Οντέτ Κάτας θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους και σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό Χεζόνια, Νέντοβιτς που ακόμα δεν έχουν συνεργαστεί.

Προφανώς αυτοί είναι οι αθλητές στους οποίους θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση ο κόουτς, αυτοί θα κληθούν να κάνουν την διαφορά για να δικαιολογήσουν και τα χρήματα που λαμβάνουν.

Τα πολύ μεγάλα συμβόλαια στον σύλλογο ήταν απαγορευτικά τα τελευταία χρόνια, για την ακρίβεια δεν έπαψαν να υπάρχουν, αλλά μειώθηκαν αισθητά.

Μαζί με την ποιότητα φυσικά, αφού Τούρκοι, Ρώσοι, Ισπανοί είχαν την ικανότητα να σπρώχνουν χρήμα και να ψωνίζουν από το πάνω ράφι.

Ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να περιμένει τη σειρά του και να παίρνει παίκτες συνήθως από τα πιο κάτω ράφια, αφού η φορολογία διπλασίαζε (και με το παραπάνω) το κόστος μιας μεταγραφής.

Με το υψηλό κόστος της φορολόγησης στον αθλητισμό να αίρεται από την κυβέρνηση, ο ερχομός Χεζόνια δείχνει τι… έπεται! Με τις φήμες να φουντώνουν σχετικά με ερχομό επενδυτών στην ΚΑΕ, γίνεται κατανοητό πως άμα ο ολιγόμηνος ερχομός του Χεζόνια συνδυαστεί με τίτλους, η όρεξη πολλών θα ανοίξει με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News