Παναθηναϊκός 2021/22: Τα ερωτηματικά στα συμβόλαια και η μεταγραφή «1»

Κάτας: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα

Μιάμιση εβδομάδα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος αποτελεί το σημείο αναφοράς για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού, Δημήτρης Κοντός στάθηκε στη διαχείριση του Κροάτη σταρ από τον Οντέντ Κάτας, καθώς ο ταλαντούχος φόργουορντ μετράει μόλις τέσσερις «γεμάτες» προπονήσεις με τον «εξάστερο».

«Να διαχειριστεί η ομάδα το ταλέντο του, να το μάθει και να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο Κάτας φοβάται μην γίνει άτσαλα όλο αυτό. Θυμίζει Αντεντοκούνμπο με Εθνική ο Χεζόνια».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην «διαβολοβδομάδα» του Παναθηναϊκού με Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν και αν η ΚΑΕ αντέχει την υπέρβαση με όλους τους ταλαντούχους παίκτες που είναι τώρα στο δυναμικό της: «με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν το αντέχει. Αν ανοίξει το γήπεδο ίσως μπορέσει να το φτάσει. Αλλά το πλάνο δεν βγαίνει εύκολα. Θα είναι τεράστια έκπληξη αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να τους κρατήσει όλους».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News