Παναθηναϊκός 2021/22: Οι «χρυσές» προτάσεις στα 4 συμβόλαια που λήγουν

Παναθηναϊκός 2021/22: Οι «χρυσές» προτάσεις στα  4 συμβόλαια που λήγουν

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αποκαλύπτει το πλάνο του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, αναφορικά με τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι.

Ο λόγος φυσικά για τους Χεζόνια, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου και Μήτογλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απαραίτητη προϋπόθεση για να υλοποιηθεί το πλάνο είναι να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα (επιπλέον έσοδα). Επίσης, ρόλο θα παίξει και η πορεία των συζητήσεων κυβέρνησης-διοίκησης για το ΟΑΚΑ.

Ας δούμε λοιπόν τα δεδομένα, σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ιδανικά.

Χεζόνια: Ο Κροάτης σούπερ σταρ ήρθε στο τριφύλλι με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό από τη Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, υπάρχει όρος για να μείνει και την επόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ. Η σχετική ρήτρα είναι ύψους 400.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, η συμφωνία μεταξύ του Χεζόνια και του Παναθηναϊκού είναι στο 1 εκατ. ευρώ. Πιο αναλυτικά, αν το τριφύλλι πληρώσει τη ρήτρα και κρατήσει τον Κροάτη, τότε το συμβόλαιο του Χεζόνια θα φτάνει το εκατ.

Νέντοβιτς: Οι Πράσινοι, έκαναν κρούση στον Σέρβο γκαρντ για διετές συμβόλαιο αντί 1.6 εκ ευρώ. Ο Νέντοβιτς δεν έχει απαντήσει αλλά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για 800 χιλιάδες ευρώ τον πρώτο χρόνο και 1 εκατομμύριο τον δεύτερο.

Παπαπέτρου: Σύμφωνα με την εφημερίδα, το συμβόλαιο που θα προταθεί θα είναι ύψος 1 εκατ.

Μήτογλου: Τέλος, στην περίπτωση του Μήτογλου η πρόταση θα φτάνει τις 800.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News