Παναθηναϊκός 2021/22: «Νέος», σε παίκτες και προπονητή

Παναθηναϊκός 2021/22: «Νέος», σε παίκτες και προπονητή

Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τελειώνει με την υπόθεση του προπονητή και κλείνει τα μεταγραφικά μέτωπα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με Σέρβο δημοσιογράφο.

Ο Νεμάνια Ζόριτς αναφέρει ότι οι «πράσινοι» τα βρήκαν με τον 53χρονο τεχνικό της Ούνιξ Καζάν, που αναμένεται να διαδεχθεί τον Όντεντ Κάτας.

«Ολοκληρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στον Δημήτρη Πρίφτη και τον Παναθηναϊκό. Ο Όντεντ Κάτας δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Σύντομα οι ανακοινώσεις…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ετοιμάζεται για επενδύσεις με φόντο το μέλλον ο «Εξάστερος»

Ο Παναθηναϊκός, εκτός από μεταγραφές… βασικών, αναμένεται να στελεχώσουν το ρόστερ με το βλέμμα στο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο, οι πράσινοι τσεκάρουν παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι… καλό!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Eurohoops, οι Πράσινοι προχωρούν τις περιπτώσεις του Άλφα Ντιαλό και Νίκου Χουγκάζ, οι οποίοι έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις με Λαύριο και Ιωνικό αντίστοιχα, με τον δεύτερο μάλιστα να κερδίζει και μια θέση στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας.

Στο χέρι του Παναθηναϊκού είναι και ο Βασίλης Μουράτος, ο οποίος αναμένεται να κοπεί από την Εθνική και αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων παικτών της περσινής Basket League με την φανέλα του Λαυρίου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News