Παναθηναϊκός 2021/22: Ιωάννης, Νεμάνια συν φθηνά υλικά

Παναθηναϊκός 2021/22: Ιωάννης, Νεμάνια συν φθηνά υλικά

Ο Δημήτρης Πρίφτης ξέρει ότι για να δημιουργήσει ομάδα με πολλούς παίκτες-στοιχήματα, δουλεύοντας με παιδιά που έχουν ταλέντο αλλά δεν διαθέτουν εμπειρία από Ευρωλίγκα χρειάζεται να έχει μερικούς ηγέτες στο ρόστερ που βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Νεμάνια Νέντοβιτς ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, παρά την απουσία τους η ομάδα το πάλεψε το φιλικό με τη Ζενίτ αν και οι Ρώσοι έδειξαν αρχικά ότι θα κέρδιζαν άνετα! Ο Ιωάννης σε αυτό το σύνολο είναι σημείο αναφοράς.

Τόσα χρόνια έχει δείξει απίστευτο επαγγελματισμό, το ίδιο έγινε και το καλοκαίρι σε δύσκολη συγκυρία, σε εποχή που όλων ο χαρακτήρας κρίνεται. Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του φανέρωσε έμπρακτα πως είναι δεμένος με την ομάδα.

Αυτός και ο Σέρβος έχουν την ικανότητα να βοηθούν τους συμπαίκτες τους να δείχνουν καλύτεροι, διαθέτουν ηγετικό παράστημα, ο Έλληνας παίζει άμυνα για τρεις και σε τέσσερις θέσεις της πεντάδας.

Από τη στιγμή που υπάρχει η ποιότητά τους ο Πρίφτης έχει την δυνατότητα να μπορέσει με φθηνά υλικά και με ταλέντο να φτιάξει ένα σύνολο που ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα έχει νόημα να παρακολουθεί στο γήπεδο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News