Παναθηναϊκός 2021/22: Ένα «παράξενο» ρόστερ

Παναθηναϊκός - Άρης 1-2: Highlights - VIDEO

Αναζητάμε επίθετο για να χαρακτηρίσουμε μονολεκτικά τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2021-2022 και βρίσκουμε μόνο ένα: παράξενος.

Είναι μία παράξενη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Θυμίζει ψηφιδωτό όπου πολλές ψηφίδες δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.

Τα υλικά με τα οποία δημιουργήθηκε πέρσι είναι αξιόλογα (μετά από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με Μπεργκ, Λέτο, Βλαχοδήμο, Μολέδο, Ζέκα ίσως το καλύτερο ρόστερ της εποχής Αλαφούζου) αλλά ήταν δύσκολο να συναρμολογηθούν έγκαιρα σε αρμονικό σύνολο.

Χειαζόταν πολλές διορθωτικές κινήσεις για να ταιριάξουν τα κομμάτια και κυρίως χρόνος που το φθινόπωρο ο Μπόλονι δεν είχε.

Επιπλέον του έλαχε να χρησιμοποιήσει ομάδα της οποίας ο ένας εγκέφαλος (Κουρμπέλης) απουσίαζε κι ο άλλος (Βιγιαφάνιες) ασχολήθηκε περισσότερο με τα… καπρίτσια του παρά με την ομάδα, την βελτίωση και τους συμπαίκτες του.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Παναθηναϊκός της επόμενης ημέρας αποτελεί στοίχημα καριέρας για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ελπίζουμε να του δοθεί αρκετός χρόνος για να δουλέψει. Άλλο ποδόσφαιρο παίζει ο Καρλίτος, άλλο ο Μακέντα, άλλο ο Βιγιαφάνιες για να περιοριστούμε στα πιο σημαντικά γρανάζια της μηχανής.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News