Παναθηναϊκός 2020-2021: Πού βρισκόμαστε - Ποιες μεταγραφές απομένουν

Παναθηναϊκός 2020-2021: Πού βρισκόμαστε - Ποιες μεταγραφές απομένουν

Ο Παναθηναϊκός κινείται με μεθοδικότητα στο μεταγραφικό παζάρι, κλείνει τρύπες και δείχνει πώς υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο.

Οι πράσινοι έχουν προχωρήσει σε επίσημες συμφωνίες με τους Νέντοβιτς και Φόστερ, ενώ δεδομένη είναι η συμφωνία με τους Ζακ Όγκαστ και Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Πλέον απομένουν κινήσεις στον «1», όπου το τριφύλλι ψάχνει για τον βασικό πλέι μέικερ, ενώ γίνεται προσπάθεια και για τον πάουερ φόργουορντ.

Αναφορικά με τον βασικό «1», πρώτος στόχος παραμένει ο Νίκολας Λαπροβίτολα, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, αλλά η υπόθεση εξαρτάται από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο Πάμπλο Λάσο δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Αργεντινό, ωστόσο με την αποχώρηση του Φακούντο Καμπάτσο για το ΝΒΑ εξαιρετικά πιθανή και την ένδεια πλέι μέικερ που υπάρχει στην αγορά, δεν είναι τίποτα 100% σίγουρο.

Οσον αφορά τη θέση του πάουερ φόργουορντ, ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται και περιμένει μήπως ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Τζίμερ Φρεντέτ (ή να προκύψουν έξτρα έσοδα), προκειμένου να δοθούν περισσότερα χρήματα για το «4αρι». Ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον, όσο δεν κλείνει κάπου, πάντα θα «παίζει» για το τριφύλλι. Αρχική πρόθεση των «πράσινων» ήταν να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να παίζει και στο «3», ωστόσο δεν αποκλείεται μετά την απόκτηση του Σαντ-Ρος (που μπορεί να καλύψει τη θέση μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την προσθήκη του Λεωνίδα Κασελάκη) ίσως αναζητηθεί ένα κλασικό «4άρι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News