Παναθηναϊκός: 2+1 μεταγραφές - Ο αντι-Αϊτόρ και οι άλλο δύο

Βαθμολογία Superleague: Ασταμάτητος και πρώτος ο Παναθηναϊκός!

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, φέρνει πλέον σε πρώτο πλάνο και τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς και διοίκηση του “τριφυλλιού” προχωρούν στον σχεδιασμό του πλάνου ενίσχυσης των “πράσινων”, ενόψει του πολύ απαιτητικού δεύτερου μισού της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί από τώρα για εντοπίσει τους βασικούς στόχους του, εστιάζοντας στην απόκτηση ενός (βασικού) αριστερού εξτρέμ “πρώτης γραμμής” -προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Αϊτόρ, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζον από τις 23 Οκτωβρίου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού) στον αγώνα με τον Άρη- ενός δημιουργικού μέσου, ο οποίος θα αγωνίζεται στο “8” και στο “10” κι ενός ακόμη ακραίου επιθετικού, ως back-up επιλογή στα δεξιά πίσω από τον Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Στο “τριφύλλι” έχουν κάνει ήδη μία πρώτη προεργασία για τα μεταγραφικά της ομάδας και ο στόχος είναι οι βασικοί στόχοι να έχουν κλείσει στις πρώτες μέρες του χειμερινού μεταγραφικού “παραθύρου”, προκειμένου να ενσωματωθούν αμέσως στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News