Παναθηναϊκός: 1 εκατ. ευρώ για Βέλεθ - Πόσα δίνει η Αλ Φατέχ - Η «πράσινη» στάση

Βέλεθ: «Να βγούμε στην Ευρώπη με οποιονδήποτε τρόπο»

«Πονοκέφαλος» από το πουθενά προέκυψε στον Παναθηναϊκό τα τελευταία 24ωρα. Κι αυτό διότι η Αλ Φατεχ της Σαουδικής Αραβίας, της οποίας προπονητής είναι ο πρώην «πράσινος» Γιώργος Δώνης κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Φραν Βέλεθ.

Το «τριφύλλι» απάντησε αρνητικά στους Σαουδάραβες, αλλά το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που πρότειναν στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό και συνοδεύεται από πολλά μηδενικά, είναι άκρως δελεαστικό για τον ποδοσφαιριστή που διανύει το 30ό έτος της ηλικίας του.

Η πάγια τακτική των συλλόγων της Σαουδικής Αραβίας, άλλωστε, είθισται να εμπεριέχει εξαιρετικά χρήματα προς τους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν, αλλά ταυτόχρονα και πολύ χαμηλό αντίτιμο στις ομάδες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στον Παναθηναϊκό προσφέρθηκε ποσό μικρότερο των 300 χιλιάδων ευρώ για την αγορά του Βέλεθ.

Πρόταση την οποία οι «πράσινοι» απέρριψαν σε χρόνο dt, δίχως να μπουν καν στη διαδικασία συζήτησης, έχοντας ασφαλώς λάβει υπόψη την εισήγηση παραμονής του Βέλεθ από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Με τόσα θα αφήσει τον Βέλεθ

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προσφέρει στους πράσινους ποσό μικρότερο των 300 χιλιάδων για την ελευθερία του Βέλεθ με εκείνους να είναι πρόθυμοι να δώσουν το «ok» με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το newspao.gr. Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για τον βασικό στόπερ της ομάδας και δεν πρόκειται να μην πάρει ένα ικανό ποσό για να τον αποχωριστεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News