Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 85-86: Highlights

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός Highlights

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Highlights: Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη επί της Ζάλγκιρις (85-86) μέσα στο Κάουνας. Με άλλη ψυχολογία στο Μόναχο…

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Highlights: Με όπλο την άμυνα και με κορυφαίο τον απίστευτο απόψε Καλάθη, ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» με 86-85 τη Ζάλγκιρις, έφτασε στο 5-4 και έδειξε ότι είναι σε θέση να παλέψει κάθε ματς, σε κάθε έδρα.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:

Ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει το… άλυτο πρόβλημα του Ζακ ΛεΝτέι ο οποίος στο πρώτο πεντάλεπτο είχε πετύχει τους 11 από τους 13 πόντους της Ζαλγκίρις.

Στο 6’ οι Λιθουανοί προηγήθηκαν 16-9 και η άμυνα του Παναθηναϊκού είχε σοβαρό θέμα. Όμως απ’ εκείνο το σημείο και μετά «μίλησε» ο Νικ Καλάθης. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε σερί 8-0 και στο 19-16 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Ο Καλάθης στο πρώτο δεκάλεπτο είχε 8 πόντους (με 2/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και ένα κλέψιμο αλλά και 13 στο σύστημα αξιολόγησης.

Παράλληλα, η παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη αποδείχθηκε καθοριστική. Ο Παναθηναϊκός διεύρυνε το σερί στο 10-0 (21-16) και η Ζαλγκίρις βρήκε στόχο μετά από 6 λεπτά (χάρη στον Γιανκούνας).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News