Παναθηναϊκό: Απόλυτος συγχρονισμός και συνθήκες διασυρμού!

Πρόγραμμα: Η σειρά αγώνων που κρίνει πολλά και μεγάλη ευκαιρία

Ελπίζουμε αυτά που είδαμε το Σάββατο να τα αντικρύσουμε και την άλλη εβδομάδα στην Τρίπολη. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς κυριάρχησαν σε όλους τους χώρους.

Η μεσαία γραμμή καθάρισε τις επιθέσεις του αντιπάλου εν τη γενέσει τους αλλά πάνω από όλα ήταν εντυπωσιακή στον τρόπο που έδινε το σύνθημα του πρέσινγκ.

Οι Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ έκαναν μεγάλη διαφορά. Εκμεταλλεύτηκαν το γήπεδο που τους πρόσφερε η επιλογή του αντίπαλου κόουτς να παίξει άμυνα πολύ χαμηλά, με τον Σωτήρη να γίνεται έξτρα δημιουργός με μια διαρκή επιθετική κάθετη κίνηση.

Το τριφύλλι για 60 λεπτά διέλυε την αντίπαλη άμυνα. Ήταν απόλυτα συγχρονισμένες οι επιθέσεις, τα ανεβάσματα από τους ακραίους με τα κοψίματα των χαφ με τους Καρλίτος, Παλάσιος να παίζουν υπέροχα ως δίδυμο, με τον Αργεντινό θετικό σε κόντρα ρόλο (σαν ψευτοεννιάρι) από ότι τον είχαμε συνηθίσει.

Στα άκρα ο Χατζηγιοβάνης έκανε ό,τι ήθελε, δεν τον έβλεπε τον αντίπαλο και έτσι δημιουργήθηκαν συνθήκες διασυρμού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News