Παναθηναϊκέ, ο Άρης δεν θα... συγχωρέσει

Παναθηναϊκέ, ο Άρης δεν θα... συγχωρέσει

Το γεγονός ότι δέχθηκες τόσες φάσεις από τους μικρομεσαίους της λίγκας (δεν ήταν κι ότι κολακευτικότερο να σώζεσαι τρις από το VAR με αντίπαλο τον Απόλλωνα, ούτε ότι η Λάρισα στο β΄ μέρος σε έβαλε μέσα στην περιοχή σου) αποτελεί μάθημα ενόψει Χαριλάου όπου ο Άρης είναι επικίνδυνος.

Από μια άποψη πάλι καλά που μονάχος του ο Αλεξανδρόπουλος κράτησε το πρέσινγκ σε ανεκτό επίπεδο, όσο κι αν προσπάθησε να τον βοηθήσει ο Βέλεθ που δεν παύει να είναι στόπερ.

Μάλιστα ο τελευταίος καλύτερα θα είναι να επιστρέψει στην άμυνα πλάι στον Σένκφελεντ που δεν τα καταφέρνει φέτος πλάι-πλάι με τον Πούγγουρα (σε αντίθεση με πέρσι όπου είχαν αναπτύξει καλή χημεία).

Τα σχήματα στα οποία κατέφυγε τις τελευταίες αγωνιστικές ο προπονητής δεν επέτρεψαν στην ομάδα να παίξει τη μπάλα που είδαμε στο Καραϊσκάκη και με την ΑΕΚ.

Χρησιμοποιώντας αργούς ποδοσφαιριστές στο κέντρο (Βέλεθ, Μπουζούκη, Σερπέζη) ήταν αδύνατον η ομάδα να καταφύγει σε πρέσινγκ ψηλά, προφανώς δεν γίνεται να είσαι ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο με Βέλεθ-Αλεξανδρόπουλο να παίζουν μόνιμα και ταυτόχρονα στον χώρο του κέντρου.

Όταν γυρίσουν Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης η παρουσία τους θα επιτρέψει σο τριφύλλι να είναι ανταγωνιστικό όταν ανεβαίνει ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Μέχρι σήμερα η ομάδα απλώς προσπαθεί να αναχαιτίσει τις επιθέσεις του αντιπάλου μα η διάταξη κι η προβληματική χημεία ήταν τέτοια που επέτρεπε να μπουν μπάλα και αντίπαλος εύκολα μέσα στην καρέ του Διούδη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News